Prijava
Anketa

Ali se med epidemijo še usposabljate?

Poglej rezultate

Loading ... Loading ...
Arhiv

Čestitka našim mamicam

V teh dneh, lahko bi rekli že tednih, ko na nas preži izredno nevaren virus, v PGD Repnje – Dobruša vseeno nismo pozabili na naše matere. Nekatere ukrepe, ki jih je dala država smo mi prehiteli že za nekaj dni. Tako smo gasilski dom že od 11.3.2020 zaprli za vsa družabna srečanja naših članov ali vaščanov. Dom ostaja odprt samo operativcem v primeru intervencije. V sklopu te odločitve na žalost pade v vodo tudi naša tradicionalna prireditev ob materinskem dnevu. Na žalost se letos ne boste morale smejati dogodivščinam naših mladih gasilcev, smo pa naredili tisto, kar v tem trenutno edino lahko. Spomnili smo se na vas, namenjamo pa vam tudi spodnjo digitalno čestitko. Upamo, da se imate v izolaciji dobro, ponovili pa bomo že mnogokrat slišan stavek – Ostanite zdrave!

Ob tej priložnosti bi se vam še zahvalili, drage mame, pa tudi očetom in skrbnikom, da dovolite svojim otrokom obiskovanje gasilskih aktivnosti. Tako omogočate prihodnost našega društva!

1 komentar to “Čestitka našim mamicam”
  • Ema:

    Dragi mladi gasilci.
    Veseli me, da mislite na nas starejse gasilke in seveda mame – ze skoraj vse babice.Rade prihajamo med vas, ce nas imate radi pa se tolicko raje. Praznujmo skupaj in najlepsa hvala. Veteranka Ema.

Odgovori

Dogodki

There are no upcoming events.

UPORABNO


Požarna ogroženost po Sloveniji:
Vremenska opozorila za Slovenijo:
Danes:

Jutri: