Članki

Razpis za volilni Občni zbor 2023

Objavljamo razpis za člane PGD Repnje – Dobruša za vlaganje kandidatur funkcionarjev in članov organov društva v mandatnem obodobju 2023 – 2028.

– RAZPIS kandidacijskega postopka za izvolitev funkcionarjev, članov upravnega odbora, poveljstva in nadzornega odbora PGD Repnje – Dobruša za mandatno obdobje 2023 do 2028
– PRAVILNIK o kandidacijskem postopku za volitve organov in funkcionarjev za obdobje 2022 do 2028
– Rokovnik
– Obrazec za podano soglasje k kandidaturi

Pregled gasilnih aparatov

V četrtek, 24.11.2022, boste imeli krajani možnost pregledati vaše stare gasilne aparate, ki morajo biti pregledani enkrat letno. Ob 17.00 bo serviser gasilnikov iz podjetja Sintal prisoten v gasilskem domu v Repnjah, kamor lahko pripeljete vaše gasilnike. Če ga pa še nimate pa imate prav tako možnost kupiti več vrst gasilnikov po ugodnih cenah.

Vljudno vabljeni!

Orientacija GZ Vodice

Danes je potekala orientacija Gasilske zveze Vodice. Trasa proge je bila postavljena po rajonu PGD Zapoge, kateri so tudi prevzeli tehnični del organizacije tega tekmovanja. Letošnje leto smo imeli nekoliko težav pravočasno sestaviti ekipe, vseeno so se izplačale ekstremne vaje v zadnjih štirih dneh, saj smo osvojili visoka mesta. Dve tretji, dve četrti in šesto mesto. Čestitamo vsem tekmovalcem, pa tudi mentorjem, ki so zagotovo zaslužni za uspehe.

REZULTATI

Čistilna akcija

Leto je naokoli in začenjajo se spomladanska čiščenja. Tako po dveh letih premora zaradi epidemije, Občina Vodice ponovno organizira čistilno akcijo. V svojem okolišu bomo odstranjevali smeti, da bodo lahko pomladne cvetice še bolj prišle do izraza med čisto naravo.

Vaščani Repenj in Dobruše ste vabljeni na zborno mesto pred gasilnim domom ob 9. uri. Takrat vam bomo razdelili vrečke, rokavice ter kupone za hrano in pijačo, potem pa se bomo podali po ulicah, kolovozih, gozdovih,… Smeti, ki jih najdete vrzite v dobljeno vrečo, ki jo nato prinesite nazaj na zbirno mesto najkasneje do 11:30.

Po končani akciji pa se bomo vsi prostovoljci Občine Vodice zbrali v Vodicah Pod lipami, kjer se bomo dobro okrepčali in debatirali o dobro opravljenem delu, ki smo ga naredili.

Prenova spletne strani

Takoj na začetku novega leta smo že bili nekoliko pridni. Tako smo vizuelno prenovili spletno stran in se poslovili od starega temačnega dizajna in pozdravili nekoliko svetlejšo preobleko. Predvsem primerno za te čudne čase, ki jih spremljamo že skoraj dve leti.

Nova spletna stran je tako obarvana predvsem v zeleno barvo, saj je to barva, ki predstavlja naše društvo na nivoju Gasilske zveze Vodice. Dodanih pa je seveda tudi nekaj gasilskih elementov, da se ne pozabi osrednje teme vsebin. Struktura in fukncije strani ostajajo nespremenjeni. Upamo, da vam je nov dizajn všeč ter da tudi vam prinese predvsem svetlo prihodnost.

Na pomoč!

Voščilo 2022

Dogodki

Skupščina GZ Vodice

31.03.2023

Redne vaje operative

13.04.2023

Ob 19.30

Florjanova maša v Dolini

04.05.2023

V cerkvi sv. Marjete v Vodicah

Florjanova maša na Šmarni gori

07.05.2023

Redne vaje operative

11.05.2023

Ob 19.30

Gasilska orientacija GZ Vodice

13.05.2023

Na področju PGD Vodice

Arhivi

Prijava