Članki

Poroka Urške

Na čas največjih poplav v zgodovini Občine Vodice, se je zgodilo tudi kaj lepega. Ena od teh reči je poroka naše Urške Jerman, ki si je za življenjskega sopotnika izbrala Luko Klančarja. Luka je prav tako gasilec v PGD Ljubljana Brdo. V ta namen, smo za srečen zakon pripravili vodne slavoloke. Skupaj s še štirimi gasilci PGD Ljubljana Brdo, smo se zbrali pred vodiško cerkvijo ter postavili šest curkov, mladoporočencema čestitali in ju po gasilsko poslali v dolg in srečen zakon.

Poroka Anje

Naša članica Anja Černivec se je pozitivno odzvala na vprašanje njenega izbranca Tima. Usodni da, sta si rekla na lepo sončno soboto. Anji, po novem se piše Willenpart, ter Timu, smo vse lepo v zakonu zaželeli še po gasilsko. Pripravili smo špalir šestih curkov in njun zakon “požegnali” še po gasilsko.

Razpis za volilni Občni zbor 2023

Objavljamo razpis za člane PGD Repnje – Dobruša za vlaganje kandidatur funkcionarjev in članov organov društva v mandatnem obodobju 2023 – 2028.

– RAZPIS kandidacijskega postopka za izvolitev funkcionarjev, članov upravnega odbora, poveljstva in nadzornega odbora PGD Repnje – Dobruša za mandatno obdobje 2023 do 2028
– PRAVILNIK o kandidacijskem postopku za volitve organov in funkcionarjev za obdobje 2022 do 2028
– Rokovnik
– Obrazec za podano soglasje k kandidaturi

Pregled gasilnih aparatov

V četrtek, 24.11.2022, boste imeli krajani možnost pregledati vaše stare gasilne aparate, ki morajo biti pregledani enkrat letno. Ob 17.00 bo serviser gasilnikov iz podjetja Sintal prisoten v gasilskem domu v Repnjah, kamor lahko pripeljete vaše gasilnike. Če ga pa še nimate pa imate prav tako možnost kupiti več vrst gasilnikov po ugodnih cenah.

Vljudno vabljeni!

Orientacija GZ Vodice

Danes je potekala orientacija Gasilske zveze Vodice. Trasa proge je bila postavljena po rajonu PGD Zapoge, kateri so tudi prevzeli tehnični del organizacije tega tekmovanja. Letošnje leto smo imeli nekoliko težav pravočasno sestaviti ekipe, vseeno so se izplačale ekstremne vaje v zadnjih štirih dneh, saj smo osvojili visoka mesta. Dve tretji, dve četrti in šesto mesto. Čestitamo vsem tekmovalcem, pa tudi mentorjem, ki so zagotovo zaslužni za uspehe.

REZULTATI

Čistilna akcija

Leto je naokoli in začenjajo se spomladanska čiščenja. Tako po dveh letih premora zaradi epidemije, Občina Vodice ponovno organizira čistilno akcijo. V svojem okolišu bomo odstranjevali smeti, da bodo lahko pomladne cvetice še bolj prišle do izraza med čisto naravo.

Vaščani Repenj in Dobruše ste vabljeni na zborno mesto pred gasilnim domom ob 9. uri. Takrat vam bomo razdelili vrečke, rokavice ter kupone za hrano in pijačo, potem pa se bomo podali po ulicah, kolovozih, gozdovih,… Smeti, ki jih najdete vrzite v dobljeno vrečo, ki jo nato prinesite nazaj na zbirno mesto najkasneje do 11:30.

Po končani akciji pa se bomo vsi prostovoljci Občine Vodice zbrali v Vodicah Pod lipami, kjer se bomo dobro okrepčali in debatirali o dobro opravljenem delu, ki smo ga naredili.

Dogodki

There are no upcoming events.

Arhivi

Prijava